Nogle locations kan bare noget helt specielt - herunder sonnerupgaard, hvor brudeparret anne & morten holdt bryllupsfest tilbage i 2022.

Kommunikation var uden tvivl nøgleordet for os. Med Morten var mavefornemmelse bare god fra starten. Lyttende, inspirerende og initiativrig og tog sig tiden til at spørge ind til hvilke ønsker vi havde.

Vi tog ikke den første og den bedste vi fandt, og kiggede meget på hvilke billeder de forskellige fotografer havde. En fotograf er ikke bare en fotograf. Tillid og tryghed er vi sikre på er med til at gøre billederne endnu bedre, og det kræver en fantastisk fotograf og få helt fremmede mennesker til at føle sådan”.


// Anne & Morten

Brudeparret Anne & Morten holdt deres bryllupsfesten på Sonnerupgaard, et super flot, og på samme tid specielt sted

“En fotograf der i samme øjeblik han træder ind og bare får en til at føle sig godt tilpas. Man får lidt følelsen af, at han kender én på forhånd. Der er ikke ét øjeblik som ikke er fanget på kamera, og alle øvrige gæster har bemærket det engagement der var fra Mortens side.”


“Vi fik fuldstændig fantastiske billeder. Små detaljer som vi desværre ikke selv bemærkede på selve dagen, er blevet foreviget med billeder. Belysningen som var på lokationen var til den mørke side, og Morten havde fra start gjort os opmærksomme på, at det kunne betyde lidt ‘grums’ på billederne. Igen en indikation af, hvor god kommunikationen var. Dog ser vi ingen ‘grums’, men derimod billeder og kvalitet der passer fuldstændig til den stil brylluppet foregik i.”


// Anne & Morten


Brudeparret har oplyst mig om følgende leverandører til deres store dag, som de gerne vil takke, og anbefale andre brudepar at kontakte:


Vielse & fessted: Sonnerupgaard

Catering: Skomagerkroen

Brudekjole: Copenhagen Bridal

Jakkesæt: Mond CPH

Blomster: Diana Rose

Kage: Kjærs Kager

Selfieboks: Myselfie

Derudover ønsker brudeparret at sende en speciel tak til Gitte fra Bryllupsplanlæggeren Aday2remeber:

Gitte er uundværlig! Fra første møde til dagen efter brylluppet, har Gitte været med på sidelinjen. Når man som førstegangs brud og gom, ikke aner hvilket ben man skal stå på, så er det betryggende at have en Gitte i baghånden. Vi havde aldrig haft en så uforglemmelig dag uden hende.